pokok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

pokok krama/ngoko

  1. pok utawa lajêring wit;
  2. êngg pc asal;
  3. êngg pc baku(ning rêmbug lsp);
  4. wong kang baku (dêdunung, nganggo lsp);
  5. pawitan (kang dianggo makarya, dêdagangan lsp);
  6. pc kang bêcik dhewe;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pokok&oldid=50408"