pokok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

pokok krama/ngoko

  1. pok utawa lajêring wit;
  2. êngg pc asal;
  3. êngg pc baku(ning rêmbug lsp);
  4. wong kang baku (dêdunung, nganggo lsp);
  5. pawitan (kang dianggo makarya, dêdagangan lsp);
  6. pc kang bêcik dhewe;








Kata kunci/keywords: arti pokok, makna pokok, definisi pokok, tegese pokok, tegesipun pokokBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pokok&oldid=50408"