pokol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

pokol

basa Jawa[sunting]

pokol

  1. pc dijalukake rêmbug marang pokrul.








Kata kunci/keywords: arti pokol, makna pokol, definisi pokol, tegese pokol, tegesipun pokolBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pokol&oldid=80644"