prêt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

prêt

basa Jawa[sunting]

prêt

  1. pc pêpindhan swaraning lambe didhèmêsake banjur disêbul (marga ewa, ora sudi lsp);








Kata kunci/keywords: arti prêt, makna prêt, definisi prêt, tegese prêt, tegesipun prêtBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=prêt&oldid=52933"