prabu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

prabu (Snk) (Kw)

  1. ak bêndara, panggêdhe;
  2. ratu, panyêbut marang ratu
Kacocogna karo
  • kaprabon.








Kata kunci/keywords: arti prabu, makna prabu, definisi prabu, tegese prabu, tegesipun prabuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=prabu&oldid=45422"