prah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

prah

basa Jawa[sunting]

prah

  1. dikirimake ing sêpur.








Kata kunci/keywords: arti prah, makna prah, definisi prah, tegese prah, tegesipun prahBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=prah&oldid=80645"