prata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

prata

basa Jawa[sunting]

prata

  1. (Snk) (Kw) kaluwihan, kamisuwuran.








Kata kunci/keywords: arti prata, makna prata, definisi prata, tegese prata, tegesipun prataBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=prata&oldid=79144"