priman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

priman

basa Jawa[sunting]

priman

  1. ak diêmisi.








Kata kunci/keywords: arti priman, makna priman, definisi priman, tegese priman, tegesipun primanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=priman&oldid=17894"