putat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

putat

basa Jawa[sunting]

putat

  1. krama/ngoko araning wit.








Kata kunci/keywords: arti putat, makna putat, definisi putat, tegese putat, tegesipun putatBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=putat&oldid=16997"