rare

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

rare

basa Jawa[sunting]

rare

  1. êngg bocah;;
Kacocogna karo lare.








Kata kunci/keywords: arti rare, makna rare, definisi rare, tegese rare, tegesipun rareBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=rare&oldid=52897"