recon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

recon

basa Jawa[sunting]

recon

  1. ks rucah.








Kata kunci/keywords: arti recon, makna recon, definisi recon, tegese recon, tegesipun reconBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=recon&oldid=50664"