repot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

repot

basa Jawa[sunting]

repot

  1. gawan (wong wadon, wadyabala) sing dumunung saburining baris;








Kata kunci/keywords: arti repot, makna repot, definisi repot, tegese repot, tegesipun repotBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=repot&oldid=18851"