repot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

repot

basa Jawa[sunting]

repot

  1. gawan (wong wadon, wadyabala) sing dumunung saburining baris;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=repot&oldid=18851"