reto

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

reto êngg krama/ngoko

  1. êntèk kakuwatane margo kêsêl bangêt;
  2. wis ora bisa nggêglawat marga jêmpo utawa lara.








Kata kunci/keywords: arti reto, makna reto, definisi reto, tegese reto, tegesipun retoBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=reto&oldid=101512"