rinding

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

rinding

  1. utawa rindingan krama/ngoko araning unèn-unèn ênggone ngunèkake sarana kapèpètake ing lambe kapadalake ing untu;








Kata kunci/keywords: arti rinding, makna rinding, definisi rinding, tegese rinding, tegesipun rindingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=rinding&oldid=24679"