sabda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sabda Aksara Jawa: ꦱꦧ꧀ꦢ

  1. (Snk) (Kw) swara, gunêm, têtêmbungan








Kata kunci/keywords: arti sabda, makna sabda, definisi sabda, tegese sabda, tegesipun sabdaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sabda&oldid=80366"