salju

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

salju Aksara Jawa: ꦱꦭ꧀ꦗꦸ

  1. (Ar) krama/ngoko uwabing banyu sing kênthêl awujud kaya kapuk.








Kata kunci/keywords: arti salju, makna salju, definisi salju, tegese salju, tegesipun saljuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=salju&oldid=79156"