sangar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sangar Aksara Jawa: ꦱꦔꦂ krama/ngoko

  1. nduwèni daya sing njalari kacilakan (tmr. lêmah, panggonan, dina lsp).








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sangar&oldid=15557"