sangar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sangar Aksara Jawa: ꦱꦔꦂ krama/ngoko

  1. nduwèni daya sing njalari kacilakan (tmr. lêmah, panggonan, dina lsp).








Kata kunci/keywords: arti sangar, makna sangar, definisi sangar, tegese sangar, tegesipun sangarBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sangar&oldid=15557"