sapu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sapu krama/ngoko

  1. piranti dianggo rêrêsik uwuh lsp. sing digawe sada, duk, sêpêt lsp;
  2. êngg kêlud;
  3. gêbug (gitik) dianggo ngukum








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sapu&oldid=52143"