sêgara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dialihkan dari segara)
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sêgara Aksara Jawa: ꦱꦼꦒꦫ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko sêgara
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
Kacocogna karo
  • sagara.








Kata kunci/keywords: arti sêgara, makna sêgara, definisi sêgara, tegese sêgara, tegesipun sêgaraBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sêgara&oldid=16616"