sepi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sepi Aksara Jawa: ꦱꦺꦥꦶ krama/ngoko

  1. araning donga (aji).








Kata kunci/keywords: arti sepi, makna sepi, definisi sepi, tegese sepi, tegesipun sepiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sepi&oldid=16306"