silat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

silat Aksara Jawa: ꦱꦶꦭꦠ꧀ krama/ngoko

  1. selat, bêselat.








Kata kunci/keywords: arti silat, makna silat, definisi silat, tegese silat, tegesipun silatBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=silat&oldid=17885"