sirap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sirap Aksara Jawa: ꦱꦶꦫꦥ꧀ krama/ngoko

  1. gêndhèng kayu;








Kata kunci/keywords: arti sirap, makna sirap, definisi sirap, tegese sirap, tegesipun sirapBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sirap&oldid=51242"