slaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

slaka Aksara Jawa: ꦱ꧀ꦭꦏ krama/ngoko

Kacocogna karo
  • salaka.








Kata kunci/keywords: arti slaka, makna slaka, definisi slaka, tegese slaka, tegesipun slakaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=slaka&oldid=18352"