slepe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

slepe Aksara Jawa: ꦱ꧀ꦭꦺꦥꦺ krama/ngoko

  1. cathok êmas (slaka).








Kata kunci/keywords: arti slepe, makna slepe, definisi slepe, tegese slepe, tegesipun slepeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=slepe&oldid=18465"