sri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sri (Snk) (Kw)

  1. sorot, cahya;
  2. endah bangêt;
  3. kanggo sêsêbutan atêgês sing minulya (luhur);
  4. ratu
Kacocogna karo
  • asri.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sri&oldid=47497"