sri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sri (Snk) (Kw)

  1. sorot, cahya;
  2. endah bangêt;
  3. kanggo sêsêbutan atêgês sing minulya (luhur);
  4. ratu
Kacocogna karo
  • asri.








Kata kunci/keywords: arti sri, makna sri, definisi sri, tegese sri, tegesipun sriBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sri&oldid=47497"