supe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

supe

krama
Krama supe
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

lali;

  1. (sêsupe) ki ali-ali.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=supe&oldid=80856"