supe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

supe

krama
Krama supe
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

lali;

  1. (sêsupe) ki ali-ali.








Kata kunci/keywords: arti supe, makna supe, definisi supe, tegese supe, tegesipun supeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=supe&oldid=80856"