suri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

suri krama/ngoko

  1. êngg jungkat;
  2. êngg sêrit;
  3. peranganing panênunan wujude saèm. sêrit gêdhe;
  4. rambut jaran;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=suri&oldid=47793"