suri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

suri krama/ngoko

  1. êngg jungkat;
  2. êngg sêrit;
  3. peranganing panênunan wujude saèm. sêrit gêdhe;
  4. rambut jaran;








Kata kunci/keywords: arti suri, makna suri, definisi suri, tegese suri, tegesipun suriBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=suri&oldid=47793"