suru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

suru krama/ngoko

  1. (lantaran ki) sendhok;
  2. godhong gêdhang disuwir ditêkuk dianggo nyênyidhuk (kaya sendhok);
  3. êngg untu warak sing ngarêp;
  4. araning têtuwuhan bangsaning ilat-baya (sok dianggo pagêr)








Kata kunci/keywords: arti suru, makna suru, definisi suru, tegese suru, tegesipun suruBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=suru&oldid=101288"