suru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

suru krama/ngoko

  1. (lantaran ki) sendhok;
  2. godhong gêdhang disuwir ditêkuk dianggo nyênyidhuk (kaya sendhok);
  3. êngg untu warak sing ngarêp;
  4. araning têtuwuhan bangsaning ilat-baya (sok dianggo pagêr)








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=suru&oldid=80888"