tagon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tagon Aksara Jawa: ꦠꦒꦺꦴꦤ꧀

  1. utawa tagonan: êngg pacangan;








Kata kunci/keywords: arti tagon, makna tagon, definisi tagon, tegese tagon, tegesipun tagonBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tagon&oldid=51394"