tal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tal Aksara Jawa: ꦠꦭ꧀ krama/ngoko

  1. araning wit bangsaning siwalan;








Kata kunci/keywords: arti tal, makna tal, definisi tal, tegese tal, tegesipun talBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tal&oldid=101358"