tanana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tanana Aksara Jawa: ꦠꦤꦤ

  1. (Kw) ora ana.








Kata kunci/keywords: arti tanana, makna tanana, definisi tanana, tegese tanana, tegesipun tananaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tanana&oldid=11802"