tape

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tape Aksara Jawa: ꦠꦥꦺ krama/ngoko

  1. araning panganan sing digawe kêtan, katela lsp. diragi;








Kata kunci/keywords: arti tape, makna tape, definisi tape, tegese tape, tegesipun tapeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tape&oldid=101581"