tapir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tapir Aksara Jawa: ꦠꦥꦶꦂ krama/ngoko

  1. sênuk.








Kata kunci/keywords: arti tapir, makna tapir, definisi tapir, tegese tapir, tegesipun tapirBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tapir&oldid=101543"