tarima

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tarima Aksara Jawa: ꦠꦫꦶꦩ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko tarima
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
Kacocogna karo
  • trima.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tarima&oldid=12024"