taun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

taun Aksara Jawa: ꦠꦲꦸꦤ꧀ krama/ngoko

  1. mangsa sing suwene 12 sasi;








Kata kunci/keywords: arti taun, makna taun, definisi taun, tegese taun, tegesipun taunBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=taun&oldid=80825"