tawing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tawing Aksara Jawa: ꦠꦮꦶꦁ krama/ngoko

  1. aling-aling, tèbèng ing bambinging prau lsp;








Kata kunci/keywords: arti tawing, makna tawing, definisi tawing, tegese tawing, tegesipun tawingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tawing&oldid=12111"