teko

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

teko Aksara Jawa: ꦠꦺꦏꦺꦴ

  1. Cithakan:T krama/ngoko porong sing digawe lêmpung dianggo ngadoni wedang tèh.








Kata kunci/keywords: arti teko, makna teko, definisi teko, tegese teko, tegesipun tekoBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=teko&oldid=19172"