teko

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

teko Aksara Jawa: ꦠꦺꦏꦺꦴ

  1. Cithakan:T krama/ngoko porong sing digawe lêmpung dianggo ngadoni wedang tèh.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=teko&oldid=19172"