thim

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

thim Aksara Jawa: ꦛꦶꦩ꧀
Lingga: ([[]])

  1. pc kanggo mratelakake yèn arêp nglakoni apa-apa, upama dha dolan thim!








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=thim&oldid=9871"