thim

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

thim Aksara Jawa: ꦛꦶꦩ꧀
Lingga: ([[]])

  1. pc kanggo mratelakake yèn arêp nglakoni apa-apa, upama dha dolan thim!








Kata kunci/keywords: arti thim, makna thim, definisi thim, tegese thim, tegesipun thimBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=thim&oldid=9871"