tike

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tike Aksara Jawa: ꦠꦶꦏꦺ krama/ngoko

  1. candu sing wis diulêd karo rajangan godhong awar-awar.








Kata kunci/keywords: arti tike, makna tike, definisi tike, tegese tike, tegesipun tikeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tike&oldid=12939"