tipu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tipu Aksara Jawa: ꦠꦶꦥꦸ

  1. (Kw) apus, cidra;








Kata kunci/keywords: arti tipu, makna tipu, definisi tipu, tegese tipu, tegesipun tipuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tipu&oldid=19204"