tlaga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tlaga Aksara Jawa: ꦠ꧀ꦭꦒ

  1. pc talaga.








Kata kunci/keywords: arti tlaga, makna tlaga, definisi tlaga, tegese tlaga, tegesipun tlagaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tlaga&oldid=52152"