três

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

três Aksara Jawa: ꦠꦽꦱ꧀

  1. (Kw) wêdi, giris
Kacocogna karo
  • trasa.








Kata kunci/keywords: arti três, makna três, definisi três, tegese três, tegesipun trêsBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=três&oldid=101305"