trigu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

trigu Aksara Jawa: ꦠꦿꦶꦒꦸ

  1. Cithakan:Prt krama/ngoko gandum.








Kata kunci/keywords: arti trigu, makna trigu, definisi trigu, tegese trigu, tegesipun triguBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=trigu&oldid=52025"