trip

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

trip Aksara Jawa: ꦠꦿꦶꦥ꧀

  1. pc sêtrip.








Kata kunci/keywords: arti trip, makna trip, definisi trip, tegese trip, tegesipun tripBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=trip&oldid=52667"