troi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

troi Aksara Jawa: ꦠꦿꦺꦴꦲꦶ krama/ngoko

  1. tmr. main dhadhu kang mata têlu karo têlu, papat lsp. dianggêp mênang








Kata kunci/keywords: arti troi, makna troi, definisi troi, tegese troi, tegesipun troiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=troi&oldid=71951"