ujung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ujung krama/ngoko

  1. (Kw) pucuk (ing gêgaman), puncak;
  2. pongol (dharatan kang nglojok ing sêgara);
  3. ngabêkti sarana ngambung sarta nyêmbah dhêngkul;
  4. (utawa ujungan) (kêrêngan) sabêt-sabêtan sarta tangkis-tangkisan nganggo pênjalin;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ujung&oldid=49151"