ujung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ujung krama/ngoko

  1. (Kw) pucuk (ing gêgaman), puncak;
  2. pongol (dharatan kang nglojok ing sêgara);
  3. ngabêkti sarana ngambung sarta nyêmbah dhêngkul;
  4. (utawa ujungan) (kêrêngan) sabêt-sabêtan sarta tangkis-tangkisan nganggo pênjalin;








Kata kunci/keywords: arti ujung, makna ujung, definisi ujung, tegese ujung, tegesipun ujungBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ujung&oldid=49151"