ukur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ukur Aksara Jawa: ꦲꦸꦏꦸꦂ
Lingga:

  1. (mung) ukur-ukur (bae) pc ora pati bangêt;








Kata kunci/keywords: arti ukur, makna ukur, definisi ukur, tegese ukur, tegesipun ukurBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ukur&oldid=30004"