umi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

umi Aksara Jawa: ꦲꦸꦩꦶ
Lingga:krama/ngoko

  1. (Ar) ak biyung.








Kata kunci/keywords: arti umi, makna umi, definisi umi, tegese umi, tegesipun umiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=umi&oldid=80895"