urang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

urang Aksara Jawa: ꦲꦸꦫꦁ
Lingga:krama/ngoko

  1. araning kewan gêgêlitan kalêbu bangsaning yuyu;








Kata kunci/keywords: arti urang, makna urang, definisi urang, tegese urang, tegesipun urangBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=urang&oldid=51554"