uthi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

uthi Aksara Jawa: ꦲꦸꦛꦶ
Lingga:krama/ngoko

  1. tansah tumandang ing gawe (nyênyêkêl lsp).








Kata kunci/keywords: arti uthi, makna uthi, definisi uthi, tegese uthi, tegesipun uthiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=uthi&oldid=30480"