uthi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

uthi Aksara Jawa: ꦲꦸꦛꦶ
Lingga:krama/ngoko

  1. tansah tumandang ing gawe (nyênyêkêl lsp).








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=uthi&oldid=30480"