uwos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

uwos Aksara Jawa: ꦲꦸꦮꦺꦴꦱ꧀
Lingga:

krama
Krama uwos
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bêras;;

Kacocogna karo wos.








Kata kunci/keywords: arti uwos, makna uwos, definisi uwos, tegese uwos, tegesipun uwosBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=uwos&oldid=30521"